Posteri - plakati

 


U zavisnosti od potrebnog tiraža u ponudi je digitalna, offsetna i štampa velikog formata. 


Digitalna štampa postera je ograničena na format 32x45cm a prednost je brzina izrade i mogućnost štampe u malom tiražu.


Offsetna štampa postera je pogodna za veće tiraže. Maksimalna dimenzija štampe je 70x50cm. Ovde je rok izrade oko 7 dana.


Štampa velikog formata je pogodna za manje tiraže i format postera može biti maksimalne širine 160 cm i dužine do 50 metara. Ovo su maksimalne dimenzije a mogu se štampati i manje dimenzije plakata.

 

 

 


 

Vizit karte

 


Vizit karte izrađujemo u standardnom tiražu od 1000 komada a mogući su i drugi tiraži. Standardna vizit karta se radi na 300g kunsdruk papiru i plastificirana je sa jedne strane. Štampa je u koloru na glavnoj strani a pozadi je prazna ili se štampa crno belo.


Ukoliko želite luksuznije vizit karte u ponudi su specijalni papiri i štampa može biti digitalna u kombinaciji sa folija otiskom ili sitom.

 

 

 

 

 

 

 


 

Brošure

 


U ponudi je i izrada raznih vrsta brošura i kataloga. Najbolje je da nas kontaktirate putem maila sa opisom šta vam je tačno potrebno i poslaćemo vam ponudu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Flajeri

 


Flajeri ili leci su neizbežni u reklamiranju proizvoda ili usluga. U ponudi su A4 flajeri sa dva savijanja, A5 ili A6 flajeri. Ovo su neki standardni foramti a možemo raditi i flajere po vašoj zamisli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Fascikle

 

Fascikle se koriste kao reklamni materijal a i za potrebe administracije svake firme.
Fascikle štampamo po želji naručioca a na slici je naša standardna fascikla sa džepom za vizit kartu.

 U ponudi su još i memorandumi.