ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

 

Digitalna štampa (plotovanje) velikih formata izvodi se na materijalu u rolni čija je širina do 1,6m, a dužina čak do 50 metara (za pojedine materijale i do 100m).
Izbor materijala na kojimo možemo raditi je veliki:

PVC folija - otporna na spoljne uticaje, široka mogućnostu upotrebe - od raznih sitnih nalepnica za obeležavanje do brendiranja vozila i izloga

Blueback - papir koji se najčešće koristi za bilborde, može se koristiti i za postere većeg formata, tehničke crteže i sl.

Frontlit baner (cerada) - za izradu transparenata, reklamnih banera i dr. Odštampana cerada dorađuje se po potrebi pocinkovanim ringlicama (eyelet) kroz koje se provlači kanap za zatezanje i učvršćivanje banera između dva drveta, na metalnoj konstrukciji, zidu i sl.

Roll Up Banner - rasklopivi baner - dimenzija 85x200, 100x200 ili 120x200 cm (po izboru). Prenosiva reklama i- idealna za seminare, prezentacije, sajmove i slično. Rasklapanje je lako i brzo - pogledajte video.

Tapete za štampanje - izrada foto tapeta sa fotografijama ili slikama po želji - na dimenziju po želji.

Perforirana folija za staklo (One Way Vision) - brendiranje izloga i drugih staklenih površina tako da se od spolja vidi štampa, dok se iznutra dobija efekat blago zatamnjenog stakla, uz normalan pogled kroz izlog

"Canvas platno" - štampa reprodukcija umetničkih slika, fotografija i sl. (platno ima takvu spoljnu strukturu da slika dobija izgled sličan ulju na platnu) i drugih slika, fotogafija i sl. Platno se odlično zateže na ramu.

Lista materijala ne završava se ovde - slobodno nas kontaktirajte za informacije o drugim vrstama štampe i materijalima.

 

  

 

PVC FOLIJA

 

Štampa visokokvalitetnim solventnim bojama, otporna na vremenske prilike (1 do 3 godine u zavisnosti od izloženosti UV zračenju).

Mogućnost produžetka veka trajanja laminacijom (plastifikacijom).

Izrada PVC nalepnica za unutrašnju i spoljašnju upotrebu sa "katovanjem" - opsecanjem folija po zadatim konturama pravilnog, ili nepravilnog oblika.

 

 

 

 

 

 

 

CIRADE

 


Frontlit baner (cerada) - Koristimo laminiranu ceradu punoće 440g/m2 i solventne boje vrhunskog kvaliteta. Izrađujemo transparente i reklamne banere na dimenziju po želji.

Odštampana cerada dorađuje se po potrebi pocinkovanim ringlicama sa podloškom (eyelet) kroz koje se provlači kanap za zatezanje i učvršćivanje banera između dva drveta, na metalnoj konstrukciji, zidu i sl.

 

 

 

 

 

 

 

 

KANVAS

 


"Canvas platno" - štampa reprodukcija umetničkih slika, fotografija i sl. (platno ima takvu spoljnu strukturu da slika dobija izgled sličan ulju na platnu) i drugih slika, fotogafija i sl. Platno se odlično zateže na ramu.